Blog

Berichten van onze BLOG!

?>
600views
BLOG

https://populair.online/

Populair Online zorgt dat de pagina/URL hoger in zoekresultaten komt!

Waarom Populair.Online?

Wij maken waar wat we beloven! Afhankelijk van het gekozen pakket is het resultaat snel te zien in zoekmachines. Dit systeem werkt sneller met een juiste indeling van de SEO. Daarom hebben wij ook pakketten voor SEO. Vraag snel gratis een analyse aan!

✔  Goedkoper dan online adverteren!
✔  Binnen 2-3 maanden resultaat!
✔  Groene energie.
✔  Realtime te volgen in Analytics.
✔  Geotargeting (locatie).
✔  Effect blijvend zichtbaar.
✔  Zoekwoorden op doelgroep/producten!
 

Hoe werkt Populair Online?

Ons systeem is gebaseerd op het leveren van heel veel 'virtuele bezoekers'. Daardoor denken zoekmachines dat de website populair online is. Doordat zoekmachines denken dat de website populair is, sturen zoekmachines ook 'echte bezoekers' naar de website. Ons systeem zal resulteren dat je eerder in de zoekresultaten komt. 

Bijvoorbeeld DroidDocNL: 
In 2019/2020 stond DroidDocNL meestal op pagina 6-10 van zoekmachines, met een slechte SEO indeling en geen virtuele bezoekers.
In medio 2021 is de website aangepakt met SEO en heeft het systeem 3 maanden 'virtuele bezoekers' gebracht naar DroidDocNL, waardoor het bovenaan stond op de eerste pagina. Na 3 maanden hebben we gekeken wat het resultaat is als we het systeem stopzetten. Het effect is nog steeds merkbaar met 40+ 'echte bezoekers' per dag.  


Moet de SEO goed ingesteld zijn met dit systeem? 
Als de SEO goed ingesteld is, werkt het systeem sneller op de zoekresultaten. Het verschil met een goede of slechte SEO kan soms wel 2 maanden verschillen in de vindbaarheid op het internet.  

Is dit goedkoper dan adverteren? 
Ja! Elke maand een vast bedrag en je weet wat je kan verwachten.  Bekijk verschil!

Maand op proef?
Na 1 maand kunnen we niet garanderen dat het systeem de webpagina op de eerste zoekresultatenpagina van zoekmachines zet. Wel kunnen we aantonen dat de geselecteerde pagina van jouw website eerder vindbaar is met de juiste zoekwoorden. 

Populair Online Logo 2021 1

Search